onsdag den 25. marts 2009

Sikken dejlig dag det er idag..

I dag mødte vi op i skole kl. 8.45. Vi lavede kontrakter til alle modeller, der har medvirket i Wanted, men desværre var det ikke så nemt som vi havde troet.. Printeren gik ned, og rev alle kontrakterne i tu - vi troede at vi havde ødelagt maskinen.. men det lykkedes heldigvis at få ordnet det hele til sidst.
Vi fik også ordnet nogle ting mht. hjemmesiden.. lige nu får vi hjælp af Sir. Morten Kantsø med at få lavet et sejt design - desværre er der også opstået nogle problemer vedr. det, men indtil videre har vi fundet en mulig løsning.


Fra Vogue (feb 2009) af Agyness Deyn og The Strokes' Albert Hammond Jr.
Ikke så forfærdelig nyt, men flotte billeder, og et dejligt vejr!


Da kl. blev 13 tog vi afsted mod Simon's lejlighed.
Simon er i Rio (Ja mon ikke vi er en anelse misundelige) så han gav os besked på at hente noget tøj for ham, der skulle afleveres til Moonspoon. en masse flotte sager.. og ikke mindst nogle høje røde luderstøvler ;) Det var dejligt vejr og solen skinnede klart, så på med solbrillerne og en tur til Strøget. Det var hyggeligt, og så en masse mennesker vi kendte, og ikke mindst mange mennesker vi blev inspireret af. F.eks 4 mænd der blev anholdt af 3 civile betjente - det var et underligt syn.



Da vi nåede til Moonspoon Saloon var døren lukket, så vi ringede dem op og tog istedet hen på Cover'sredaktion for at aflevere tøjet og skoene hos dem.
Så var vi færdige for idag, trætte.. men solen var stadig fremme, og det var lækkert.

Dagen startede trist og trættende, men blev hyggelig trods alt.



Imorgern skal vi fotografere pigerne fra Cosy - to smykkedesignere vi har skrevet om tidligere på bloggen. Det bliver spændende!

1 kommentar:

  1. Og nu har albert og aggy jo lig'som slået op, så neat tribute...

    SvarSlet