tirsdag den 31. marts 2009

Second Hand, Nervøsitet & Spænding

Fik idag købt tre lækre sager, to fra Wasteland (i kælderen) og en fra The Second Way. Jeg kiggede også på nogle cowboy støvler, og fandt nogle rigtig fine i København K.. som jeg rent faktisk kan passe perfekt. Jeg har aldrig før købt Cowboy støvler, da de simpelthen altid er for store eller for små.


Jakke fra Wasteland 80kr.


Taske fra Wasteland 100kr.


Skjorte fra The Second Way 170kr.

Imorgen udkommer 5. udgave af Wanted Magazine, og vi glæder os rigtig meget til at høre havd i denne gang har at sige om det :) Men er samtidig også endnu mere nervøs end nogensinde før.. Der har nemlig opstået et problem idag, så vi er meget spændte på hvordan det hele bliver, og ser ud imorgen.

Wanted no.5 er ude imorgen, 1. April 09 kl. 12.00
Vi ses...

mandag den 30. marts 2009

vegetarians have more fun

Stay away from meat


Eat ICE CREAM instead

Loppemarked..

Igår inden Bob Dylan koncerten var jeg på loppemarked i KB Hallen med min gode veninde Nina.
Der var i starten ikke noget særlig interessant at købe udover nogle smykker - troede jeg... indtil jeg kom til et stort udsalg af bøger. Der købte jeg "Collected Short Stories Volume 1" af W. Somerset Maugham & et nyt eksemplar på Dansk af Anaïs Nin's "Venusdeltaet" (Jeg har kun læst den på engelsk, da jeg for det meste kun læser engelske bøger, men det er sjovt at læse den danske oversættelse) for kun 15kr.


For en bognørd som mig, var det et lækkert køb. :)

Efter at have set den fortryllende kunstner Bob Dylan, købte jeg mig en plakat til 20kr. Generelt er jeg ikke så meget til plakater.. men det var for svært at modstå ;)

Download ny Dylan-single NU!

Så kan den første single "Beyond Here Lies Nothing" fra Bob Dylan's 33. studiealbum downloades gratis på Dylan's officielle hjemmeside Men KUN indtil imorgen kl. 18.00 - skynd jer!

Gotta Serve Somebody: Bob Dylan

Formidabel koncert med Dylan og band


(taget fra Gaffa's anmeldelse - 5 stjerner)

Som gårsdagens koncert i Malmö løftede sløret for, er det en velspillende udgave af Bob Dylan og band, der denne søndag aften lægger vejen forbi hovedstaden. Nærmere bestemt Forum. Da aftenens hovedperson og hans musikalske lejesvende har fundet sig til rette på scenen, fyres der op under en sejt swingende udgave af Gotta Serve Somebody, og Dylans sprøde vokal viser sig fra sin absolut bedste side.



Lyden i Forum halter lidt ved koncertens start, men det bliver heldigvis bedre under en stærk fremførelse af When I Paint My Masterpiece. Sammen med aftenens tredje sang, Watching The River Flow, er der tale om to lidt oversete numre fra Dylans mægtige bagkatalog, og det er rart at se, at de ikke forsømmes i live-sammenhæng, men tværtimod leveres med kraft og overbevisning.



Under Watching The River Flow finder Bob, der ellers har stået ved tangenterne med siden til publikum, guitaren frem og leverer en både skæv og skarp guitarsolo, der måske ikke ligefrem emmer af teknisk snilde, men som til gengæld er indædt og passer som fod i hose til den måde, Dylan bjæffende har fremført teksten på.

Rørende og dyster
På en rørende udgave af Simple Twist Of Fate er Bob tilbage ved tangenterne. Han står med siden til publikum til højre på scenen, og det er tydeligt, at det er musikken, det handler om, snarere end at se giraffen. Igennem sin karriere har Dylan med større og mindre held omarrangeret sine numre, og i aften sidder de nye udgaver af sangene indtil videre lige i skabet. Nogle får nyt liv, og andre ændrer simpelthen udtryk.



Tweedle Dee & Tweedle Dum galoperer derudad i en version, der både er mere dyster og luftig end på Love And Theft, og scenelyset kaster lange skygger fra musikerne op på det sorte bagtæppe, så der skabes en perfekt illusion om intimitet i ellers velvoksne Forum. I Believe In You er tæt på originalen, og en livlig Bob danser på det nærmeste rundt med sin mundharmonika under nummerets instrumentale del. Han bevæger sig ud midt på scenen, hvor han uden instrument i hånden synger ’Til I Fell In Love With You.



Nummeret fremføres i en eksplosiv blues-version, der ikke er helt så introvert som på Time Out Of Mind, og endnu et nummer fra omtalte album luftes, da Tryin’ To Get To Heaven trods enkelte skønhedsfejl i fremførelsen får hårene til at rejse sig i nakken. Udgaven minder her mere om originalen, end den live-fortolkning Dylan præsenterer på Tell Tale Signs, mens næste sang, It’s Alright, Ma’ (I’m Only Bleeding) låner fra Budokan-versionen.

Fløjlshandsker og huggende guitarer
Bob spytter den ordrige tekst ud og får spurgt "what else can you show me?", før belysningen dæmpes og et mylder af historiske og mytologiske skabninger stimler sammen i en fængslende Desolation Row, der giver trommerne en velfortjent pause, før de gennemtæskes i en brølende og herligt skæv Honest With Me. Herefter sænkes tempoet, og fløjlshandsken findes frem med When The Deal Goes Down.



Thunder On The Mountain raser på en gang tungt og legende af sted, mens en lidt halvtam udgave af Like A Roling Stone er den egentlige koncerts sidste nummer og aftenens eneste kvalitative dyk. Dog skal der som bekendt ekstranumre til, og selvom All Along The Watchtower er et noget forudsigeligt valg, serveres den overbevisende med huggende guitarer og medrivende energi.

Den evigt sky Dylan lader sin hat kaste en mørk skygge over ansigtet under fremførelsen af Spirit On The Water, der må siges at være et af aftenens helt store højdepunkter. Gåsehuden er umulig at ryste af sig, og nummeret bider igennem i den enkle og flotte fremførelse. Efter et ”thank you friends” og en introduktion af bandet sættes der punktum for aftenens koncert med en opdateret og usentimental udgave af Blowin’ In The Wind, der lyder mere sej og konstaterende end ungdommeligt håbefuld.



Efter godt to timers forrygende selskab forlader den 67-årige Dylan og hans velspillende musikere scenen. Det er ingen hemmelighed, at den levende legendes live-præstationer er af yderst svingende kvalitet, men de heldige tilstedeværende i Forum denne aften var vidner til en stor koncert med en stor kunstner, der leverede en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis dette er gældende for alle mandens aktiviteter for tiden, er der kun yderligere grund til at se frem til Together Through Life, der, hvis nogen skulle have misset det, udkommer om en lille måned. Så bliv du kun ved med at komme på besøg fra tid til anden, Bob, og hold gerne aftenens høje niveau.

The Cosy Girls


Hele serien kan ses 1. April 09

De unge vintage smykkedesignere Cosy er Wanted's nye portræt serie til No.5.
Shootet gik godt, og det var en lang men hyggelig aften vi havde med pigerne, Ida & Trine... Så søde som de nu er, gjorde de entré med en flaske Asti.. og ikke nok med det havde de endda også lavet en lille gave til os hver. Tusind tak for alt!


Nadia fik en kæde med sit navn "Nadia Rikka" &
Julie fik en kæde, hvorpå der står "Factory Girl"

Svensk inspiration


Se Ellens Blog her


Se Elin Kling's Blog her

fredag den 27. marts 2009

Når det nu skal handle om sko Del 1.



fra øverst venstre:
Acne, Chloé, Halston,
Won Hundred, Christian Louboutin, Celine

Jeg kan egentlig meget godt lide deres sjove arkitektur, jeg er mest til Acne og Celine.. Won Hundred's er også fede, stof materialet er rigtig lækkert.. Chloé har valgt en rigtig flot grøn farve til deres sko, men kunne godt forestille mig at de ikke ville være særlig rare at gå i.. måske?

Do Ya Think I'm Sexy

Photobucket

London Calling

Til sommer har vi besluttet os for at tage til London, England.
Sommer sommer sommer hvor bliver du af?

Efter en lang arbejdsdag..

Photobucket

onsdag den 25. marts 2009

Goldness

Sikken dejlig dag det er idag..

I dag mødte vi op i skole kl. 8.45. Vi lavede kontrakter til alle modeller, der har medvirket i Wanted, men desværre var det ikke så nemt som vi havde troet.. Printeren gik ned, og rev alle kontrakterne i tu - vi troede at vi havde ødelagt maskinen.. men det lykkedes heldigvis at få ordnet det hele til sidst.
Vi fik også ordnet nogle ting mht. hjemmesiden.. lige nu får vi hjælp af Sir. Morten Kantsø med at få lavet et sejt design - desværre er der også opstået nogle problemer vedr. det, men indtil videre har vi fundet en mulig løsning.


Fra Vogue (feb 2009) af Agyness Deyn og The Strokes' Albert Hammond Jr.
Ikke så forfærdelig nyt, men flotte billeder, og et dejligt vejr!


Da kl. blev 13 tog vi afsted mod Simon's lejlighed.
Simon er i Rio (Ja mon ikke vi er en anelse misundelige) så han gav os besked på at hente noget tøj for ham, der skulle afleveres til Moonspoon. en masse flotte sager.. og ikke mindst nogle høje røde luderstøvler ;) Det var dejligt vejr og solen skinnede klart, så på med solbrillerne og en tur til Strøget. Det var hyggeligt, og så en masse mennesker vi kendte, og ikke mindst mange mennesker vi blev inspireret af. F.eks 4 mænd der blev anholdt af 3 civile betjente - det var et underligt syn.



Da vi nåede til Moonspoon Saloon var døren lukket, så vi ringede dem op og tog istedet hen på Cover'sredaktion for at aflevere tøjet og skoene hos dem.
Så var vi færdige for idag, trætte.. men solen var stadig fremme, og det var lækkert.

Dagen startede trist og trættende, men blev hyggelig trods alt.



Imorgern skal vi fotografere pigerne fra Cosy - to smykkedesignere vi har skrevet om tidligere på bloggen. Det bliver spændende!

Plastik & Nitter

Image and video hosting by TinyPic

Black Rubber Gladiator Sandaler Fra Mistrey by Melissa - 46 euro

Image and video hosting by TinyPic

Bianco Footwear 450 DKK

Verdens Bedste tyggegummi

Image and video hosting by TinyPic

SENSES! mmmh...

tirsdag den 24. marts 2009

the shite..


Bøger: "Little Birds" af Anais Nin & "Strangeland" af Tracey Emin
Shorts: Chloé
Støvler: Dr. Martens
Solbriller: Chanel
Sid & Nancy t-shirt: (Urban Outfitters muligvis?)
Sort T-shirt: H&M
Læder Jakke: Balmain
Hårbøjle: Vero Moda
Hat: Albertus Swanepoel
Sko m. høj hæl: Balmain
Kjole: Christorpher Kane
Jeans: Never Denim
Hvid Blazer/Jakke: Smythe
Smykker: Acne Jeans/Michael Zobel

Når solen skinner for MK..

Image and video hosting by TinyPic

Ja, så kan hun vælge imellem lidt af hvert.. Hun ejer de fineste solbriller - åh mon ikke vi snart skal have lidt varme og solskinsvejr? Og aldrig mere sne!!!

Image and video hosting by TinyPic

Ja tak.

lørdag den 21. marts 2009

Beach Resort

Photobucket

Den første single fra debut albummet (Would You Take The Things Off That You Like The Best?) af Factory45 kan nu købes på Itunes. Den kan også høres på P3 Radio!

Itunes: Factory45 - Beach Resort

Husk at kom til release party i Raahuset D. 4.5.09 - Det bliver et brag af en fest, som du ikke bør gå glip af! Det er enten Factory45 eller brænde et blad? Hvad bliver det?

Husk også at Factory45's forårsturné starter i Maj måned..
Du kan se planen for turnéen på bandets myspace (Myspace.com/Factory45)

fredag den 20. marts 2009

Arlo Arlo Arlo!

Er det lovligt at forelske sig i en 8 årig?

Photobucket

Jeg tror Arlo Weiner (søn af Mad Men skaberen, Matt Weiner) kommer til at smelte hundredevis af hjerter i den nære fremtid. Arlo vælger selv sine outfits... Og det er ikke svært at forstå hvorfor drengens forældre har givet ham lov til det siden han var bare 3 år gammel.
Arlo vil gerne selv designe tøj, og mon ikke han er en succes før hans 21. fødselsdag!

Photobucket

DEN RØDE JAKKE

Photobucket

Jakke fra Phillip Lim til 701,26 euro
www.net-a-porter.com (ca. 5226 kroner)

torsdag den 19. marts 2009

Urban Hearts

Photobucket

sko 78 euro hos www.urbanoutfitters.co.uk

er Zebra-print sæsonens hit?

Photobucket

Det kan godt være at dyre-print stadig er et hit hos mange mennesker.. men Zebrastriber? Det bliver for meget i lænden, og i for store mængder.
Michael Kors, H&M og Bik Bok er bare nogle af de få designere, der er blevet inspireret af det smarte sort/hvide dyr.

Personligt mener jeg, at det er for kedeligt.. det lader intet op til fantasien.
Striber af flotte, og misforstå mig ej, mit klædeskab er fyldt med striber... men et selve dyre-print som dette er simpelthen for trist.. ens outfit er allerede lagt op til hvordan man skal se ud - som en stor fed Zebra. Tillykke, du er et dyr!

Photobucket

Der er ingen plads til inspiration.. En top ville være fin, men en hel kjole eller dragt?
Tænk hvordan det vil se ud når hver anden person på Strøget har taget sin "nye" 2009 kjole med Zebrastriber på fra H&M - okay, måske en smule overdrevet.
Men det Dyr vi kalder for Zebraen, er altså ved at få lidt for meget opmærksomhed end den har lov til.

onsdag den 18. marts 2009

YES!

Med denne nye udgave af Wanted, som vi arbejder på as we speak (issue no.5)
har endelig fået et tema. Vi gjorde noget som vi ikke havde planlagt, men som skete spontant ved et tilfælde... vi planlagde serier (før vi havde aftalt et tema) som ikke havde nogen som helst sammenhæng, så derfor har det været svært at finde et tema til vores 5. udgave..
men nu har vi, hvor vi nærmer os vores dødslinie fundet den røde tråd.

Temaet er YES! og hvorfor?
Vi kunne komme med et forslag på hvorfor, og hvad vi siger ja til, men vi vil hellere lade det være op til jer selv, og jeres egne fantasier og meninger omkring indholdet. Vi håber i nyder det næste nummer. Vi kan ikke vente med at vise jer det!

Husk: Den 1. april 2009 udkommer Issue No.5 YES!



En nyhed som ikke længere er en nyhed for særlig mange mere:
Pete Doherty kommer til Danmark, når Søren Solkær Starbird holder sin udstilling "Closer" i ØksneHallen. Det finder sted d. 9. april 2009, og der er stadig mulighed for at købe billetter på billetnet.dk

Vi vil selvfølgelig - hvis det er muligt - dokumentere Pete's optræden, og starbirds udstilling.

Kæder fra Cosy

Photobucket

Halskæder fra Cosy Copenhagen til 75 kroner. Kan bestilles via mail: cosy-heart@hotmail.com

tirsdag den 17. marts 2009

My Party

Photobucket

Se resten af billederne af Shelly i kartegorien 'Pictures' d. 1.4.09
Tusind tak for din medvirken, Shelly - du var fremragende.. og også dig, Tarzan! (kat)

Peter Jensen

peter jensen

Kjole fra Peter Jensen til 2699 kroner hos www.leahmaria.dk

Photobucket

Kjole fra Peter Jensen til 1399 kroner hos www.leahmaria.dk

onsdag den 11. marts 2009

Angus & Julia Stone

Love Like A Razor

Igår var vi på hotel fox - lækkert sted!
Vi fik et helt rødt værelse, nr. 117. Se evt. her: hotelfox.dk
Det var fremragende ;)

Vi fik taget nogle gode billeder af Esben & Bodil -
to rigtig skønne mennesker :) tusind tak for jeres medvirken!

love like a razor

her er et lille billede fra dagens shoot.

fredag den 6. marts 2009

Det første fra No.5

Smukke Laila McFarlan takkede ja til at være med i
Wanted's næste udgave, det femte nummer, der endnu ikke har fået sig en titel/tema..

Meningen med serien, der kommer til at hedde "Where Nobody Knows" var at hun skulle fotograferes ude på amager fælled.
Men efter at have fryst fingrene til is, blev vi nødt til at tage et uventet sted hen...Nadia's kælder i Brønshøj.
Da vi havde fået varmen ved at drikke masser af kaffe og spise kanelsnegle samt boller, gik vi igang nede i kælderen.

Udtrykket ændrede sig gevaldigt fra noget der skulle have haft følelsen
af det dystre og teateriske, til sexet mystik. Billederne blev bedre end forventet!
Og Laila var suveræn på shootet, og tog alting som det kom - tusind tak Laila!!!

base
Hele serien kan ses d.1.4.09 i "Pictures"